top of page

Group

Public·11 members

Muzica De Petrecere Olt"Muzica este sufletul unei petreceri", iar prin prestatia live, vrem sa oferim auditoriului emotia interpretarii unor genuri muzicale diverse, de la muzica usoara romaneasca si internationala pana la muzica de petrecere si muzica populara traditionala.
Muzica De Petrecere OltShow-urile sustinute de Frații Preda de la Găvănești la diverse evenimente publice sau private (nunta, botez, petrecere privata, petreceri de firme, receptii), incanta vizual si fonic auditoriul. Acest lucru se intampla datorita repertoriului bogat, a prezentei scenice, a capacitatii de improvizare, a costumatiilor, dar si a instrumentelor profesionale folosite in timpul reprezentatiilor. In acest context jocurile de lumini, sincronizate cu piesele cantate, vin sa completeze imaginea unei petreceri reusite.


De la vechi melodii pana la recente hituri, toate piesele sunt interpretate intr-un stil unic si original, intr-un show total ce creeaza o ingemanare perfecta intre formatie si publicul prezent. Formatia se poate adapta cu usurinta la piese si genuri muzicale diferite, datorita faptului ca in componenta ei intra multi vocalisti care au timbre diferite. In acest fel pot fi puse in scena iubite cantece.


Muzica buna, fiind sufletul distractiei, nu trebuie sa lipseasca de la nici o petrecere de firma, iar Frații Preda de la Găvănești are in portofoliu numeroase astfel de evenimente. Firme mari si mici au optat in decursul timpului sa isi motiveze angajatii cu petreceri revigorante la care noi am fost raspunzatori cu voia buna.


Remuneraţiile datorate pentru comunicarea publică a operelor muzicale în scop ambiental sunt cuprinse în cadrul unei Decizii a Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), publicată recent în Monitorul Oficial. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page